Info B+S 237 - 29 de novembre

Dijous, 29 novembre, 2018

Info B+S: declaració conjunta jornada científica, exposició mirades del verd, voluntariat ambiental i molt més!

Es publica la declaració conjunta de la Jornada científica sobre canvi climàtic

En el marc dels Dies pel Clima, el passat 9 de novembre es va celebrar la “Jornada científica sobre el canvi climàtic a Barcelona”. Amb l’objectiu d’apropar l’Ajuntament i l’àmbit acadèmic es va proposar i debatre una declaració conjunta entre totes les persones assistents.

Jornades de Voluntariat Ambiental

Voleu formar part del voluntariat ambiental? La XVAC presenta un bon recull d'activitats a Barcelona per implicar-se en la preservació del medi ambient en dues jornades: el 30 de novembre a l’Aula Ambiental del Bosc Turull i el 4 de desembre a la Fàbrica del Sol.

Campanya millor sense canyeta

La iniciativa “Millor sense canyeta” pretén reduir les canyetes de plàstic d’un sol ús a la restauració. L’objectiu és conscienciar sobre la poca utilitat d’aquest element i promoure el canvi d’estratègies en l’àmbit social.

Entrevista: Col·legi de Biòlegs de Catalunya

"Els biòlegs treballem en un ventall de camps molt ampli i som persones professionals pioneres en la defensa del medi ambient." Jose Luís Casanova, representant de la Comissió de Medi Ambient del Col·legi de Biòlegs de Catalunya.

Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dóna la benvinguda a Carlota Saez Copy i Fundació Greennova, dues entitats que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat .