Info B+S 238 - 20 de desembre

Dimecres, 19 desembre, 2018

Info B+S: bones festes, subvencions generals de l'Ajuntament, projecte "Arbres amb ànima" i molt més!

Bones festes i feliç any nou!

Des del programa Barcelona + Sostenible us desitgem que gaudiu d'unes bones festes i visqueu un inici d’any carregat de noves idees compromeses amb la sostenibilitat.

Convocatòria General de Subvencions de l'Ajuntament 2019

L'Ajuntament de Barcelona publica les bases de la convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l'any 2019. El termini és del 27 de desembre al 24 de gener i es realitzarà una sessió informativa per a entitats el 9 de gener.

Aprenentatge Servei en l'àmbit de la sostenibilitat

El passat 28 de novembre 48 membres d’entitats i centres educatius de Barcelona + Sostenible es van trobar a la Fàbrica del Sol per aprofundir en aquesta metodologia i aplicar-la amb una perspectiva sostenible.

‘Arbres amb ànima’ per a la inclusió social

Els projecte, impulsat per la Federació de Comerç Cor d‘Horta i la Fundació Tres Turons, membres de B+S, promou la inclusió social de persones amb trastorns mentals a través de la construcció d’arbres.

Unes festes plenes de documentals

Després dels grans àpats, us ve de gust peli, sofà i manta? El Servei de Documentació d'Educació Ambiental us recomana els documentals "Before the flood", "Bicicletas contra coches" i "Gracias por la lluvia" sobre canvi climàtic i mobilitat.

Entrevista: Drap Art

“És primordial que es promoguin les iniciatives mediambientals per a totes les edats i instàncies: educació, entreteniment i tecnologia”. Maria Paz Montecinos, dissenyadora gràfica del festival DRAP ART.

Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dóna la benvinguda a Frutal Shakes, Giraffa, Son Canciones i Associació Barceloneta Alerta, quatre entitats que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat .