Info B+S 239

Dijous, 31 gener, 2019

Info B+S: Women4Climate, nova pàgina Pla d'Acció i Bones Pràctiques, activitats d'hivern i molt més!

El Pla Litoral obre el debat a la ciutadania

Participació ciutadana

Continua obert el procés participatiu per debatre les funcions, distribucions i objectius del litoral de la ciutat. Durant els mesos de febrer i març s’organitzaran tallers per conèixer les visions i necessitats de la ciutadania. Podeu consultar tota la informació i fer les vostres aportacions a la plataforma Decidim Barcelona.

 

Aiguasol Coop i Rezero participen en la sessió d’Economia verda i circular

Alex Ivancic, representant d’Aiguasol Coop, i Rosa Garcia, directora de Rezero, han estat dos dels tres ponents de la taula rodona “Com anem més enllà en la promoció de l’economia verda?” emmarcada en la jornada “Economia verda i circular en les polítiques municipals”. Llegeix les intervencions d’aquests dos representants d’organitzacions de B+S!

Oportunitat per a dones emprenedores per afrontar el canvi climàtic

El proper 6 de febrer, la Fàbrica del Sol acollirà una sessió informativa emmarcada en el projecte “Women4Climate”, promogut per la xarxa de ciutats C40. Així, es presentaran els programes Women Mentoring Program i Lidera.

Fer una Barcelona més sostenible té recompensa!

Què és un Pla d’Acció o una Bona Pràctica? Quins beneficis té presentar-los? Les respostes a aquestes i moltes més preguntes les trobareu a una nova pàgina del web. Compartiu les bones experiències, planifiqueu nous reptes i descobriu els avantatges!

Els grups de treball ja tenen nou espai al web!

Verd i Biodiversitat, Residus i Energia i Canvi Climàtic, els tres grups de treball de la xarxa B+S segueixen en marxa i ja tenen pàgina al web! Podeu consultar tota la informació de cada un d’ells en aquest nou espai actualitzat.

Un hivern ple d'activitats

Ja podeu treure l’agenda i anotar les activitats destacades del trimestre! Consulteu el recull d’activitats dels propers mesos organitzades pels equipaments municipals i els membres de la xarxa Barcelona+Sostenible.

Noves propostes per als reptes al Plenari del Consell

El Consell Ciutadà per la Sostenibilitat es va reunir el passat 22 de gener en una sessió dinàmica en què es van exposar els avenços de la xarxa i municipals, i es van recollir noves propostes d’actuació. 

L'entrevista: Espai Consum Responsable

“La forma de consumir determina també la forma de viure. Cal generar nous hàbits per viure millor”. Eva Vilaseca, coordinadora d’Espai Consum Responsable.

Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dóna la benvinguda a sis noves entitats que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.