Oportunitat per a dones emprenedores per afrontar el canvi climàtic

Butlletí: 

El proper 6 de febrer, la Fàbrica del Sol acollirà una sessió informativa emmarcada en el projecte “Women4Climate”, promogut per la xarxa de ciutats C40. Així, es presentaran els programes Women Mentoring Program i Lidera.
 

El paper de la dona en la lluita contra el canvi climàtic és una realitat a dia d’avui. Així i tot, programes com el de la xarxa de ciutats C40  volen oferir-les més eines i possibilitats per consolidar el seu lideratge en aquest repte global. Per aquest motiu, la sessió del 6 de febrer de 12.30 a 14 h està destinada a donar conèixer dos d’aquests programes: Women Mentoring Program i Lidera: oportunitat per a dones emprenedores que treballen per fer front al  canvi climàtic.

D’una banda, el programa Mentoring consisteix a donar acompanyament i assessorament empresarial a les dones posant a la seva disposició un grup de persones amb àmplia experiència i coneixement del món empresarial. La presentació comptarà amb la participació de la mentorada Ariadna Benet Mònico i les seves dues persones mentores de referència.

En segon lloc, Barcelona Activa presentarà el programa LIDERA, que va més enllà de la lluita per la igualtat de gènere i proposa un ampli programa d’activitats destinats a donar suport i networking de referència per a totes les dones de Barcelona, professionals, directives o emprenedores. El programa Lidera neix per acompanyar les dones que volen arribar més lluny professionalment, d'acord a uns valors que fomenten la igualtat d'oportunitats entre homes i dones.

A més de tertúlies, la sessió del dia 6 de febrer comptarà amb l’explicació del programa Women4Climate, la presentació d’aquestes dues propostes amb la intervenció dels participants i l’exposició del projecte ADN Sostenible.


SESSIÓ INFORMATIVA WOMEN MENTORING PROGRAM

 
6 de febrer
 febrer de 12.30 a 14 h
Sala Barceloneta, La Fàbrica del Sol (Passeig Salvat Papasseit, 1)

Inscripcions