Info B+S 240

Dijous, 14 febrer, 2019

Info B+S: sessió dels Plans d'Acció, la Marató de l'Estalvi Energètic i el projecte "10 veus 10 objecitus" i molt més!

Sessió informativa sobre Plans d’Acció

Què és el Pla d’Acció? Com s’elabora? Com podem planificar les accions de sostenibilitat? El 28 de febrer oferim una sessió a la Fàbrica del Sol per explicar, assessorar i resoldre tots els vostres dubtes sobre els Plans d’Acció.

La Fàbrica del Sol se suma a la Marató de l’estalvi energètic

L’equipament és un dels 62 edificis municipals que intenta reduir durant aquest mes de febrer en un 10% el consum d’aigua, electricitat i gas. Els guanys es destinaran al projecte E3, una iniciativa educativa que lluita contra la pobresa energètica. 

Premi a la reducció del malbaratament alimentari

La iniciativa Remenja’mmm presenta un concurs que té per objectiu premiar els restaurants que duguin a terme les millors accions per reduir el malbaratament alimentari. Teniu temps fins el 31 de març per presentar-vos-hi!

10 veus, 10 objectius

La Societat Catalana d’Educació Ambiental, membre de la xarxa B+S, ha elaborat un recull d’entrevistes amb referents locals, nacionals i internacionals per posar veu als 10 objectius del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022.

L’SDEA, present al primer Congrés d’Ecologia a Barcelona

El Servei de Documentació d’Educació Ambiental va poder exposar els diversos recursos que s’ofereixen des de la Direcció d’Estratègia i Cultura de la Sostenibilitat de l’Ajuntament de Barcelona, destacant principalment el Pla Clima. 

Entrevista: Ana Villagordo

“Perquè les coses passin, cal crear històries i difondre missatges. La sostenibilitat ho abraça tot.” Ana Villagordo, freelance i comunicadora ambiental.

Accions dels membres de la xarxa

Un total de 3 integrants de la xarxa Barcelona + Sostenible fan públics els seus Plans d'Acció per la sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca!