Info B+S 241

Dijous, 28 febrer, 2019

Info B+S: Esmorzar de mobilitat, nous models energètics, Dia Internacional de les Dones i molt més!

Esmorzar B+S: “Ciutat vital i mobilitat activa”

El proper 22 de març se celebrarà un nou Esmorzar B+S, un espai on es compartiran iniciatives que fan de Barcelona una ciutat més caminable i vital davant del repte de la planificació de la mobilitat urbana i la salut.

Nous models energètics a Barcelona

El Congrés de Transició Energètica i Ciutat i la primera assemblea de la comercialitzadora Barcelona Energia són dos dels esdeveniments destacats de les properes setmanes per avançar cap a un model d’energia més just i sostenible.

Submergiu-vos al Dia Mundial de l’Aigua

Aquest mes de març us convidem a les activitats organitzades en el marc del Dia Mundial de l’Aigua: l’AiguArt, el Memorial de l’aigua i la visita a la Fàbrica del Sol “De mica en mica s’omple la pica” per celebrar la importància d’aquest bé comú.

Preparem les caminades per la sostenibilitat

El primer cap de setmana de juny tindran lloc diversos itineraris guiats que ens permetran conèixer la ciutat en clau de sostenibilitat. Voleu aportar-hi l’expertesa de la vostra entitat?

Agenda i recursos pel 8 de març

Us presentem un recull d’activitats i recursos per celebrar el Dia Internacional de la Dona, en consonància amb l’Objectiu 5 del Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides: la igualtat de gènere. 

Entrevista: Casio

“És essencial que des de l’empresa privada també se li doni prioritat a la sostenibilitat”. Eloy Bernal, responsable de la divisió educativa de Casio Espanya.

Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dóna la benvinguda a set noves entitats que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.