Nous membres de la xarxa B+S

Butlletí: 

La xarxa Barcelona + Sostenible dóna la benvinguda a set noves entitats que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.

 


Banc d'Energia

El banc d’energia és una associació que promou l’estalvi i l’eficiència energètica a través de la pedagogia i de la solidaritat transformadora. El banc d’energia pretén lligar dues realitats: la problemàtica de pobresa energètica (l’accés bàsic a l’energia), i el canvi climàtic, minimitzant el malbaratament de l’ús de l’energia.

Fundació CIM

La missió de la Fundació CIM és promoure de forma integrada la investigació i la innovació de productes i els sistemes de fabricació i els processos d’enginyeria de producció associats, en estreta cooperació amb la UPC, per a contribuir al desenvolupament de la tecnologia i aportar coneixement a les empreses, proporcionant en paral·lel formació d’alt nivell en base al know‐how generat. El CIM UPC pertany al grup de la Universitat Politècnica de Catalunya.

 

A Granel SCCL

Cooperativa de treball sense ànim de lucre que acompanya a persones i entitats en processos de presa de consciència col·lectiva per a la transformació social. Això es tradueix en tallers per fomentar la col·laboració, tallers d'eines de gestió per entitats de l'economia social i solidària, i tallers de medi ambient i feminisme. Per una altra banda, distribueixen productes de neteja amb certificat ecològic fabricats a Alacant.

 

Fundació Maria Raventós

La Fundació Maria Raventós és una organització no lucrativa d’acció social i educativa ubicada al barri de Sarrià de la ciutat de Barcelona. Des de fa més de seixanta anys, es dediquen a acollir i acompa­nyar noies i mares en risc d’exclusió social, per tal de facilitar la seva inserció social i laboral. L'acompanyament de dones joves en risc, especialment mares amb infants menors de 6 anys, en la seva emancipació es desenvolupa a través de tres projectes: residència maternal, pisos de suport i l'escola bressol Maria Raventós.GADIC, SL

Enginyeria i consultoria que treballa en la promoció de la sostenibilitat i el medi ambient, les energies renovables l’eficiència energètica i el paisatgisme urbà d’una manera integradora perquè el client no s’hagi de preocupar per res i sempre amb total confiança i experiència.

 ISGlobal Institut de Salut Global de Barcelona

L'Institut de Salut Global de Barcelona és el fruit d'una aliança innovadora entre "la Caixa" i institucions acadèmiques i governamentals per contribuir a l'esforç de la comunitat internacional amb l'objectiu d'afrontar els reptes de la salut en un món globalitzat. La meta darrera dels projectes que constitueixen l'agenda d'ISGlobal és corregir les desigualtats a l'estat de salut de les diverses poblacions del món.


 

 

Saneseco

Saneseco proporciona serveis de formació, assessorament i consultoria relacionats amb el sanejament sec. La seva missió és ampliar l’ús dels vàters secs i així contribuir al desenvolupament sostenible de la societat. Treballen amb administracions, empreses, entitats i particulars.