Preparem les caminades per la sostenibilitat

Butlletí: 

El primer cap de setmana de juny tindran lloc diversos itineraris guiats que ens permetran conèixer la ciutat en clau de sostenibilitat. Voleu aportar-hi l’expertesa de la vostra entitat?


Emmarcades en la Setmana de la Sostenibilitat que s’organitza al voltant del Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny), les caminades per la sostenibilitat d’enguany tindran lloc la tarda del divendres 31 de maig i el matí del dissabte 1 de juny. Aquestes caminades, que estan obertes a tota la ciutadania, tenen com a objectiu presentar algunes de les accions i iniciatives que realitzen les entitats de cada barri i mostrar la cara més sostenible de la ciutat de Barcelona.

Les caminades abordaran diverses temàtiques (biodiversitat, consum responsable, canvi climàtic, mobilitat o economia circular) als diferents districtes de la ciutat. Durant els itineraris es descobriran experiències i iniciatives municipals i ciutadanes impulsades des de les entitats que es duen a terme al barri, relatades pels mateixos protagonistes.


Voleu aportar l’expertesa de la vostra entitat?

Si sou d’una entitat o organització i voleu aportar el vostre gra de sorra en aquests itineraris, poseu-vos en contacte amb la Secretaria tècnica de Barcelona+Sostenible abans del 8 de març al correu electrònic bcnsostenible@bcn.cat. Es valorarà la possibilitat d’afegir-la en algun d’ells o comptar amb vosaltres com a persones expertes.Reserveu-vos el 31 de maig i l’1 de juny a la vostra agenda!