Submergiu-vos al Dia Mundial de l’Aigua

Butlletí: 

Aquest mes de març us convidem a les activitats organitzades en el marc del Dia Mundial de l’Aigua: l’AiguArt, el Memorial de l’aigua i la visita a la Fàbrica del Sol “De mica en mica s’omple la pica” per celebrar la importància d’aquest bé comú.


El 22 de març és el Dia Mundial de l'Aigua, data declarada per l'Assemblea General de les Nacions Unides. L’aigua és un bé públic universal i escàs que cal valorar, mantenir i conservar entre tots i totes. El canvi climàtic ens posa davant nous reptes i cal sumar esforços per esdevenir més resilients i autosuficients. En aquest marc, us convidem a diverses activitats que s’organitzen a la ciutat de Barcelona.


Endinsa’t en un bany de sensacions a l’AiguArt!
Del 2 al 24 de març

Diverses entitats i equipaments de la ciutat coorganitzem un cicle d’activitats per avançar col·lectivament cap a una nova cultura de l’aigua a través de diferents expressions artístiques. Destaquem especialment la Festa de cloenda de l’Aiguart, que se celebrarà el dissabte 23 de març, un espai amb aigua, art i diversió per a tothom en una matinal plena d’activitats i sorpreses al Convent de Sant Agustí. A les 12.30 h El Museu d’Història de Barcelona (MUHBA) presentarà “Aigua KM 0 BCN”, una guia d’història urbana, que se centra en la vinculació entre l’aigua i la ciutat de Barcelona.

> Inscripcions a la festa de cloenda de l’AiguArt!
> Consulta el programa d’activitats de l’AiguArt!

Amb la Festa de cloenda de l’Aiguart d’enguany finalitza també el Memorial de l’Aigua 2018-2019, una iniciativa municipal en col·laboració amb diverses entitats i equipaments que, al llarg d’un any, ha proposat una programació d’activitats entorn de l’aigua com a bé comú.
 


Visita a la Fàbrica del Sol “De mica en mica s’omple la pica” (especial Dia Mundial de l’Aigua)
20 de març d’18.30 a 20 h a la Fàbrica del Sol

En motiu d’aquesta efemèride, s’organitza una visita de l’edifici demostratiu per parlar del consum d’aigua, descobrir què és l’aigua virtual i aprendre mesures d’estalvi per fer el nostre dia a dia més sostenible.

> Més informació
> Inscripcions visita a la Fàbrica del Sol
 


Recursos sobre aigua del Servei de Documentació d’Educació Ambiental


> Recull de Recursos d’aigua
> Maleta de l’aigua