Info B+S 242

Dijous, 14 març, 2019

Setmana del Consum Responsable, Turisme sostenible, Atles de la Biodiversitat i molt més!

Primera setmana del Consum Responsable a Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona organitza fins el 17 de març més de 70 activitats per fomentar el consum responsable en diversos àmbits: la mobilitat sostenible, la moda ecològica o l’alimentació agroecològica, entre d’altres.

Presentació del Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere

Aquest 25 de març teniu una cita amb el turisme sostenible. A més de la presentació del Compromís, es comptarà amb la presència de Harold Goodwin, referent internacional en aquest camp, que presentarà una de les seves publicacions.

Es publica l'Atles de biodiversitat de la ciutat de Barcelona

L’ Ajuntament de Barcelona posa a disposició de la ciutadania aquesta eina, a partir de la qual es pot conèixer l’arbrat dels carrers la ciutat, la flora i la vegetació dels espais verds i els ocells nidificants.

Guia sobre consum responsable: Som part del canvi!

En el marc del Dia Mundial del Consum Responsable, de del Servei de Documentació d’Educació Ambiental destaquem aquesta publicació, una guia pràctica de consum conscient i economia social i solidària destinada a associacions.

Com comunicar l'economia circular?

La Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, membre de Barcelona + Sostenible, ha publicat el dossier “Impulsem l'economia circular i verda! Materials de suport en l'àmbit de la comunicació” per tal d’apropar les principals idees i conceptes de l'economia circular.

Entrevista: Feel by Doing

“Proposem una oferta de turisme alternatiu i descentralitzat, en què s’hi involucren petites empreses i emprenedors locals”. Judit Esteban, CEO Fundadora de Feel by Doing.

Noves accions dels membres de la xarxa

Un total de 7 integrants de la xarxa Barcelona + Sostenible fan públics els seus Plans d'Acció i les seves Bones Pràctiques per la sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca!