Guia sobre consum responsable: Som part del canvi!

Butlletí: 

En el marc del Dia Mundial del Consum Responsable, de del Servei de Documentació d’Educació Ambiental destaquem aquesta publicació, una guia pràctica de consum conscient i economia social i solidària destinada a associacions.
 

“Som part del canvi!” es una guia pràctica de consum conscient i economia solidària per a associacions publicada al 2017 que busca facilitar la seva participació en l’economia solidària a partir de propostes pràctiques i concretes en l’àmbit del consum crític i conscient. La guia, elaborada per reforçar els vincles entre economia circular i solidària i les associacions, aporta recursos pràctics en diversos àmbits: l'alimentació, l’energia, el material d’oficina, les TIC, les finances ètiques i l’oci.

Aquesta guia està elaborada pel Grup Ecos, Opcions i Servei Civil Internacional, amb la col·laboració del Consell d’Associacions de Barcelona, el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, la Xarxa d’Economia Solidària i el CRAJ.

La podeu trobar en versió paper al Servei de Documentació d’Educació Ambiental (SDEA) emplaçat a la Fàbrica del Sol. També està disponible en versió digital!

 

Enllaços relacionats amb el consum responsable: