Presentació del Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere

Butlletí: 

Aquest 25 de març teniu una cita amb el turisme sostenible. A més de la presentació del Compromís, es comptarà amb la presència de Harold Goodwin, referent internacional en aquest camp, que presentarà una de les seves publicacions.

El proper 25 de març de 9 a 12h Barcelona Turisme organitza la jornada: "Posa’t en marxa cap al compromís per la sostenibilitat turística" en la qual es realitzarà una conferència del Professor Harold Goodwin. Goodwin és professor of Responsible Tourism at Leeds Metropolitan University, i realitzarà la conferència que porta per títol "Overtourism is a global challenge, people are looking to Barcelona for solutions".

Posteriorment tindrà lloc la presentació del Compromís per la sostenibilitat turística Barcelona Biosphere. S’explicarà com ser-ne part activa i sumar-se a la sostenibilitat de la destinació Barcelona a través del nou estàndard Biosphere-Barcelona.Jornada: "Posa’t en marxa cap al compromís per la sostenibilitat turística"

  25 de març
  9-12 h
Recinte Modernista de Sant Pau. Sant Antoni María Claret, 167. 

Inscripcions: per correu a protocol@barcelonaturisme.com


Enllaços relacionats:

> Notícia Ajuntament de Barcelona: "Compromís amb el turisme sostenible"
> Nota de Premsa: "L’Ajuntament encarrega a Turisme de Barcelona potenciar les polítiques municipals en sostenibilitat i màrqueting"
> Pàgina web Barcelona Turisme