Butlletí Info 243

Dijous, 28 març, 2019

Indicadors de sostenibilitat del 2017, Esmorzar de Mobilitat, Premi Ciutat de Barcelona i molt més!

Publicats els Indicadors de Sostenibilitat de Barcelona del 2017

Gairebé la meitat dels resultats dels indicadors milloren respecte als del 2016 i un terç es mantenen estables. El document incorpora Bones Pràctiques dels membres de la xarxa Barcelona+Sostenible.

La mobilitat en clau activa i de salut

El passat 22 de març, la Lleialtat Santsenca va acollir 45 persones a l’Esmorzar B+S “Ciutat vital i mobilitat activa” en què es van presentar 3 iniciatives sobre planificació urbana, logística i salut i moltes altres experiències.

Premis Ciutat de Barcelona 2018

La Borda de LaCol, membre de la xarxa B+S, guanya el premi Ciutat de Barcelona 2018 en la categoria Arquitectura i Urbanisme gràcies a l’alt grau de sostenibilitat i eficiència energètica dels seus projectes.

Participa a Let’s Clean up Europe!

Fins el 31 de març es poden presentar propostes d’accions de neteja d'espais naturals emmarcades en el voluntariat europeu Let's Clean Up Europe, que se celebrarà del 10 al 12 de maig.

Entrevista: Gustavo Franco

“Apostem per la sostenibilitat com a eix en la gestió del coworking, el disseny i la construcció de l’espai”. Gustavo Franco, fundador de BCNewt coworking.

Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dóna la benvinguda a 5 noves entitats que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.