Nous membres de la xarxa B+S

Butlletí: 

La xarxa Barcelona + Sostenible dóna la benvinguda a 5 noves entitats que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.

Monatur

Projecte per apropar l'educació ambiental a totes les edats i a tots els sectors de la societat mitjançant la conscienciació i la sostenibilitat.

 

Casal de Barri Can Portabella

El Casal de Barri Can Portabella és un edifici eficient que genera més electricitat que la que consumeix. És de fusta i disposa de plaques solars. Actualment la gestió de l'equipament va a càrrec de l'Associació Veïnal Sant Andreu Sud i es vol treballar per conscienciar a la ciutadania en aspectes de sostenibilitat i medi ambient.

 

Coll Amunt

Coll Amunt és una associació de comerciants de nova creació que vol promoure el comerç al barri del Coll.

 

Rueda Pedal Power

Pedal Power, energia a pedals per a esdeveniments sostenibles, és una instal·lació que permet transformar l'energia cinètica produïda pel pedaleig dels assistents en energia elèctrica. A partir d'això, es pot alimentar cinema a la fresca, concerts, sessions de dj, instal·lacions de llum, performances. La idea consisteix a involucrar el públic de manera lúdica i divertida generant alhora una reflexió sobre la possibilitat d'utilitzar energies netes i respectuoses amb el medi ambient.

 

GELVE Generadores Eléctricos a Vela

GELVE, unes sigles que vol dir: generador elèctric a Vela, es va crear per la necessitat d'un nou model energètic sostenible.