Butlletí info 244

Dijous, 11 abril, 2019

Agenda d'activitats de primavera, sessió Estratègia Residu Zero, Setmana de la Natura i molt més!

Activitats de primavera

Arriba la primavera ben carregada d’activitats de sostenibilitat! Us presentem una recull de les que s’ofereixen des de les entitats de la xarxa B+S i els equipaments municipals.

Seguiment de l'Estratègia Rezidu Zero a Barcelona

El proper 9 de maig tindrà lloc una sessió informativa sobre la implementació de l'Estratègia de Residu Zero a la ciutat, en la qual s'abordaran els avenços en prevenció de residus i algunes de les novetats i accions en marxa.

Visiteu una cabina de control atmosfèric!

El divendres 3 de maig, s’oferirà de 12 a 14 h una visita per a les entitats de la xarxa B+S a una cabina de control atmosfèric per tal de reflexionar sobre la qualitat de l’aire de la ciutat de Barcelona.

Com celebrar un Sant Jordi més sostenible?

Presentem un seguit d’iniciatives i recursos per celebrar el dia de la rosa i el llibre d’una forma alternativa, solidària i conscient.

Setmana de la Natura 2019

Fins al dia 15 de maig, les organitzacions poden inscriure activitats emmarcades en la Setmana de la Natura, una iniciativa gràcies a la qual s’oferirà a la ciutadania una setmana plena d’activitats sobre la conservació de la natura i el medi ambient.

 

Entrevista: CoHousing Barcelona

“Creiem que viure en comunitat enriqueix molt. Nosaltres promovem que la gent del barri es quedi al barri i donem capacitat de decisió a la ciutadania”. Justyna Piruta, directora de programa d’habitatge de la cooperativa CoHousing Barcelona.

Noves accions dels membres de la xarxa

Un total de 22 integrants de la xarxa Barcelona + Sostenible fan públics els seus Plans d'Acció i les seves Bones Pràctiques per la sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca!