Seguiment de l'Estratègia Rezidu Zero a Barcelona

Butlletí: 

El proper 9 de maig tindrà lloc una sessió informativa sobre la implementació de l'Estratègia de Residu Zero a la ciutat, en la qual s'abordaran els avenços en prevenció de residus i algunes de les novetats i accions en marxa.
 

Ja estan obertes les inscripcions per a la sessió informativa del dijous 9 de maig sobre l'Estratègia Residu Zero impulsada per l'Ajuntament de Barcelona. L'acte tindrà lloc a les 17.30 h a la Sala Calidoscopi del Centre Cívic Convent de Sant Agustí. 

L'objectiu d'aquesta estratègia és "disminuir progressivament la generació de residus fins a reincorporar totes les matèries al cicle productiu o als sistemes naturals". El 2016 es va fer una sessió de participació per aportar continguts i visions en el moment d'elaboració de l'Estratègia. L'any següent es va fer una sessió informativa de les accions més significatives. Enguany, a proposta del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat, es convoca aquesta sessió amb motiu de fer un seguiment d'algunes actuacions rellevants que s'estan desenvolupant, com són la nova contracta de recollida o la implantació del sistema porta a porta a Sarrià.

De la mà de responsables de l'Ajuntament i de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), es presentaran el nou programa metropolità de prevenció de residus i l'estat i seguiment d'algunes de les accions de l'Estratègia que actualment estan en marxa a la ciutat de Barcelona. A més, es donaran a conèixer les novetats de la contracta de recollida de residus municipals.

 

SESSIÓ ESTRATÈGIA RESIDU ZERO: ESTAT I SEGUIMENT

 Dijous, 9 de maig de 2019

 de 17.30 a 19.30 h

Sala Auditori del Museu Marítim de Barcelona (avinguda de les Drassanes, s/n)

Inscripcions

 

PROGRAMA:
 

17.30 h  Benvinguda

17.40 h Nou Programa Metropolità de prevenció i gestió de recursos i residus municipals 2019-2025 (PREMET25). A càrrec de Victor Mitjans, de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

18.10 h Avenços de l’Estratègia Residu Zero de Barcelona. Accions en marxa. A càrrec de Laura Reñaga,de Prevenció de Residus de l'Ajuntament de Barcelona.

18.30 h  Novetats de la contracta de recollida de residus municipals.  A càrrec de Carlos Vázquez, director de Serveis de Neteja i Gestió de Residus de l'Ajuntament de Barcelona.

19.00 h  Torn obert de preguntes i intervencions.

19.30 h  Cloenda.


> Descarrega't el programa