Info B+S 245

Dijous, 2 maig, 2019

Info B+S: Dia Mundial del Medi Ambient, Compromís per la Sostenibilitat Turística, Balanç Social i molt més!

Torna la Setmana de la Sostenibilitat

Conferències, caminades, visites guiades, concerts... enguany tornem a celebrar el 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, amb moltes activitats al voltant d’aquesta efemèride que s’agrupen dins la Setmana de la Sostenibilitat. Reserveu-vos les dates!

Un pas més cap a la defensa del verd i la biodiversitat

Un dels Grups de Treball de la xarxa B+S ha elaborat el “Manifest en defensa del verd i la biodiversitat de la ciutat de Barcelona”, un document amb diverses propostes que el passat 9 d'abril va presentar als grups polítics municipals.

Comença la campanya del balanç Social 2019

S’obre una nova edició per fer el Balanç Social, una eina que ajuda a les organitzacions a rendir comptes sobre el seu impacte social, ambiental i el bon govern. I vosaltres, us atreviu a ensenyar el cor? 

Entrevista: René, salut i eficiencia a la llar

“Tots els comerços haurien de tenir una responsabilitat vers la societat, cal ser la millor versió de nosaltres mateixos”. Sílvia Ferrer-Dalmau Bosch, assessora en llar saludable a René.

Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dóna la benvinguda a 11 entitats que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.