Nous membres de la xarxa B+S

Butlletí: 

La xarxa Barcelona + Sostenible dóna la benvinguda a 11 entitats que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat. 

 

Alkaravan Design

Fan assessorament sobre interiorisme i decoració, reformes, materials, disseny, restauració i mobiliari, des d'una visió saludable.

 

 


Associació SomlaClau - Ecologia i Transició Urbana

Associació que vol estendre la nova cultura del consum responsable i del bon viure a través de la conscienciació, la formació i l'aprenentatge col·lectiu de la ciutadania de totes les edats.

 


Eco Huertos Urbanos

Eco Huertos Urbanos és una plataforma que neix a la ciutat de Barcelona, generant eines i compartint coneixements perquè els balcons i terrasses de les ciutats es converteixin en verdes, ecològiques i comestibles.

 

Bolseta

BOLSETA La Bolsa da vida, és el nom comercial sota el que es desenvolupa una activitat d'autònoma a nom de Irene Tato Sans. L'activitat és la creació, desenvolupament, fabricació i comercialització d'unes bosses reutilitzables, sostenibles i solidaries, per el pesat i transport de les fruites i verdures fresques. Són una alternativa per deixar de fer servir les bosses de plàstic i de paper d'un sól ús. ​A més de ser sostenibles, són solidaries, ja que estàn fabricades per dues fundacions de Barcelona que inserten laboralment a persones en risc d'exclusió social. Són la Fundació Portolà i la Fundació Ared.

 Catering Arcasa S.L 

ARCASA és una empresa de serveis de restauració per a col·lectivitats, nascuda l’any 1984, en el sí d’un grup empresarial familiar de capital íntegrament català, fundat l’any 1949 amb més de 60 anys de presència ininterrompuda en el mercat d’alimentació. El seu objectiu és ser vetllar per la salut de les persones i la prevenció de la contaminació de l’entorn, així com millorar els processos interns. ARCASA ha estat patró fundadora de la “Fundació Salut Economia i Empresa”, entitat independent fundada l’any1992, integrada des de l’any 2006 a la Unió Catalana d’Hospitals. 

 

Cero Residuo

El projecte "Cero Residuo" consisteix en una botiga online de productes "residu zero" o productes que no generen residus. Són productes reutilitzables o biodegradables que substitueixen als productes d’un sol ús per a minimitzar l’impacte de la nostra petjada ambiental. El projecte vol ajudar a estalviar plàstic i altres materials difícilment reciclables facilitant la substitució d'aquest tipus de productes a les persones. Aquest projecte va associat amb campanyes de conscienciació i divulgació de la necessitat d'un canvi cap a un model molt més sostenible

 

 


Huertos in the Sky

Huertos in the Sky és un projecte d'impacte social que proposa recuperar els terrats de la ciutat per a la creació d'horts urbans mediambientalment i econòmicament sostenibles fent servir un model d'economia circular.

 
KOIKI

Empresa social de distribució sostenible; sense emissions CO2 i socialment responsable. És plataforma d'una xarxa d'empreses socials i un nínxol de mercat per a les empreses d'economia social de la xarxa KOIKI: Fundacions, CETT, empreses d'inserció, cooperatives, associacions… Koiki treballa per canviar el model de distribució actual.

 


Parc Sharing

Parc Sharing és una empresa que ha llançat una App que posa en contacte persones que lloguen una plaça de pàrquing, per hores o dies, amb persones que busquen places d'aparcament. Parc Sharing és una nova iniciativa d'economia col·laborativa aplicada a l'aparcament i se suma també a l'Associació compromesa amb la dinamització del districte de la innovació 22@.

 

Slow4

Slow4 és una plataforma digital que promociona experiències de turisme sostenible a Catalunya. Ofereix a l'usuari la possibilitat de gaudir d'activitats d'oci mentre ajuda a l'economia local. A més, part de les vendes són destinades a associacions o cooperatives que impulsen projectes inclusius.

 

 

The Goood Shop


The Goood Shop és una botiga online i també un lloc per a llegir històries de bones marques locals. S'hi pot trobar una selecció de productes de disseny original, responsables, atemporals, duradors i fabricats el més a prop possible d'on han estat dissenyats i d'on seran comercialitzats. S'asseguren que se sàpiga tot del producte que es ven: des del cap del dissenyador fins a les mans de la persona que el compra.