Torna la Setmana de la Sostenibilitat

Butlletí: 

Conferències, caminades, visites guiades, concerts... enguany tornem a celebrar el 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, amb moltes activitats al voltant d’aquesta efemèride que s’agrupen dins la Setmana de la Sostenibilitat. Reserveu-vos les dates!
 

En el marc del Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny), enguany es torna a celebrar a nivell europeu la Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible. Aquesta efemèride busca l’impuls dels 17 Objectius del Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides mitjançant la visibilització a nivell europeu d’activitats que els promoguin. En el cas de Barcelona, se celebra la “Setmana de la Sostenibilitat”, del 31 de maig al 7 de juny, amb diverses activitats que segueixen els objectius del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022, alguns dels quals estan vinculats als ODS.

 Jornada de portes obertes de la Fàbrica del Sol

Divendres 31 de maig

Voleu conèixer la gran casa de la sostenibilitat de Barcelona? Dissabte 1 de juny, dins i al voltant de La Fàbrica del Sol, al cor del barri de la Barceloneta, hem preparat una jornada plena d’activitats familiars i sorpreses.

 

 

 

Caminades per la Sostenibilitat

Divendres 31 de maig per la tarda i dissabte 1 de juny pel matí

Us convidem a passejar per Barcelona amb una mirada sostenible. En aquest cicle de caminades, hi trobareu 15 rutes guiades per a tots els gustos. Des de trajectes per la muntanya, a la vora del mar fins a recorreguts pels racons més sostenibles dels barris.


 


 

Concert inauguració Musica als Parcs

Divendres, 31 de maig. Concert d’Eva Fernandez Trio al Parc de la Barceloneta.

Cada any, els espais verds de la ciutat s'omplen de música gràcies al tradicional festival Música als Parcs. Aquest cicle de concerts estiuencs va néixer fa gairebé 25 anys amb l’objectiu d’acostar la música de qualitat a tots els públics i fomentar la presència dels joves intèrprets.

 

 


Celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient amb Barcelona + Sostenible

Dimarts 5 de juny, de 12 a 14h a l'Espai Francesca Bonnemaison

Trobada amb totes les organitzacions de la xarxa de Barcelona + Sostenible  per celebrar conjuntament el Dia Mundial del Medi Ambient, donar la benvinguda a les noves organitzacions membres i fer un reconeixement a 10 bones pràctiques desenvolupades per membres de Barcelona + Sostenible durant el 2018.

> Inscripcions
 

 


Més informació de totes les activitats i inscripcions properament!