Info B+S 246

Dijous, 16 maig, 2019

Info B+S: celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient, Estratègia Residu Zero, biodiversitat urbana i molt més!

Celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb la xarxa B+S!

El dimecres 5 de juny a les 12 h a l’Espai Francesca Bonnemaison donarem la benvinguda a les noves organitzacions de la xarxa, descobrirem 10 bones pràctiques i comptarem amb la presència de Narcís Prat, catedràtic d’ecologia. Veniu a celebrar i brindar en família!

Avancem cap a l'Estratègia Residu Zero

El Programa Metropolità PREMET25, les accions de prevenció i la nova contracta de neteja i recollida són les temàtiques més destacades de la sessió “Estratègia Residu Zero: estat i seguiment” celebrada el passat 9 de maig.

Com podem fer el Balanç Social?

Voleu conèixer l’impacte social, ambiental i el bon govern de la vostra organització? Coneixeu l’eina del balanç social? B+S i la Xarxa d’Economia Solidària organitzen aquest taller el 30 de maig que us ajudarà a entendre i fer funcionar aquesta eina.

Visita B+S: l’aire que es respira a Barcelona

ISGlobal ens comparteix el seu resum de la visita del passat 3 de maig a l’estació de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica de la Vall d’Hebron. 

Recursos sobre biodiversitat urbana

El Servei de Documentació d’Educació Ambiental recomana el “Banc de dades de biodiversitat”, el plànol “Jardins d’interiors d’illa de l’Eixample” i el “Canon de Belloch: catálogo razonado de arbolado urbano”, en commemoració del Dia Mundial de la Biodiversitat que se celebra el 22 de maig.

Entrevista: Som Natura

“Hi ha molts projectes que tenen com a missió el bé comú i aquests només té sentit fer-los en col·laboració, no individualment”. Laia Botey, coordinadora de Som natura.

Noves accions dels membres de la xarxa

Un total de 17 integrants de la xarxa Barcelona + Sostenible fan públics els seus Plans d'Acció i les seves Bones Pràctiques per la sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca!