Celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb la xarxa B+S!

Butlletí: 

El dimecres 5 de juny a les 12 h a l’Espai Francesca Bonnemaison donarem la benvinguda a les noves organitzacions de la xarxa, descobrirem 10 bones pràctiques i comptarem amb la presència de Narcís Prat, catedràtic d’ecologia. Veniu a celebrar i brindar en família!

Un any més, en el marc de la Setmana de la Sostenibilitat, volem festejar aquest dia amb totes les organitzacions membres de la xarxa Barcelona+Sostenible. Enguany, en commemoració de l’any Margalef, el catedràtic d’Ecologia de la Universitat de Barcelona, Narcís Prat, ens parlarà de la sostenibilitat del planeta en la ponència ”La humanitat no va amb bus, sinó amb superreactor”, una reflexió seguint la petjada de Ramon Margalef en el centenari del seu naixement.

A continuació donarem la benvinguda a les més de 100 organitzacions que s’han afegit a la família des del 5 de juny de l’any passat i reconeixerem les 10 “Bones idees per canviar el món”, una bona pràctica per cada objectiu del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat, desenvolupades per membres de Barcelona + Sostenible durant el 2018. Després brindarem per celebrar la nostra efemèride més important, no us ho podeu perdre!


CELEBRACIÓ DEL DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

  dimecres 5 de juny de 2019
 de 12 a 14 h
La Sala, Espai Francesca Bonnemaison, C. de Sant Pere Més Baix, 7

  INSCRIPCIONS

 Activitat exclusiva per a membres de la xarxa B+S.


  · PROGRAMA ·

  > Descarrega't el programa
 

Narcís Prat Fornells

Llicenciat en biologia per la Universitat de Barcelona, es doctorà el 1978 per aquesta mateixa universitat amb una tesi dirigida per Ramon Margalef. Catedràtic d’ecologia de la Universitat de Barcelona, des del 1978 impulsa i dirigeix el grup de recerca sobre ecosistemes aquàtics continentals i la seva conservació i gestió Freshwater Ecology and Management (F.E.M.). Assessor de les corts de justícia de Catalunya per a delictes ecològics (1989-99), presidí durant dotze anys l’Asociación Española de Limnología i fou delegat a l’Estat espanyol de la International Limnological Society. El 2016 va rebre el premi de divulgació científica de la Universitat de Barcelona.

 

> Consulta totes les activitats programades de la Setmana de la Sostenibilitat