Com podem fer el Balanç Social?

Butlletí: 

Voleu conèixer l’impacte social, ambiental i el bon govern de la vostra organització? Coneixeu l’eina del balanç social? B+S i la Xarxa d’Economia Solidària organitzen aquest taller el 30 de maig que us ajudarà a entendre i fer funcionar aquesta eina.


El proper dijous 30 de maig, la Xarxa d’Economia Solidària, presentarà què és i com funciona el Balanç Social, una eina de construcció col·lectiva que permet mesurar l’impacte social i ambiental de les organitzacions al llarg d’un any,

Si teniu dubtes de com fer el Balanç Social, o necessiteu una empenta, us convidem a venir a aquest taller. Aquest espai està pensat per a entendre com funciona l’eina tecnològica, per saber quines dades es demana i perquè i per conèixer les principals novetats d’enguany. A més comptarem amb la participació de Solidança Treball, entitat membre de Barcelona + Sostenible, que fan el balanç any rere any, perquè comparteixi la seva experiència.


COM ELABORAR EL BALANÇ SOCIAL 2019

 Dijous 30 de maig

 9:30h a 11.30 h

Espai InnoBa (edifici Can Jaumandreu, carrer del Perú, 42, Barcelona).

Inscripcions

Activitat co-organitzada entre B+S i la Xarxa d'Economia Solidària (XES).


Què és el Balanç Social? Comença la campanya 2019

Un any més l’eina del Mercat Social, el Balanç Social, inicia la seva campanya primaveral amb l’objectiu de què les organitzacions “ensenyin el cor” i facin un pas més cap a l’economia social i solidària. El Balanç Social és una eina de rendició de comptes i mesura d’impacte social, ambiental i de bon govern. Les organitzacions que el fan poden fer servir els resultats per millorar internament i permet tenir dades agregades dels estàndards ètics de l’Economia Solidària i el Mercat Social. El balanç social avalua de forma sistemàtica, objectiva i periòdica cinc grans característiques de tota empresa o entitat que vulgui ser socialment responsable: la democràcia, la igualtat, el compromís ambiental, el compromís social i la qualitat laboral.

+ INFO