Info B+S 247

Dijous, 30 maig, 2019

Info B+S: últimes places pel Dia Mundial del Medi Ambient, processos participatius i molt més!

Celebració del Dia Mundial del Medi Ambient: últimes places!

El 5 de juny gaudirem de la ponència de Narcís Prat, donarem la benvinguda a les noves organitzacions de la xarxa, distingirem "10 bones idees per canviar el món" i altres sorpreses. I vosaltres, vindreu a celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient amb la família B+S?

Processos participatius de sostenibilitat

El 6 de juny s’inicia el procés participatiu de l’Agenda Urbana de Catalunya en un acte en què es parlarà d’economia verda, el cicle de l’aigua i l’energia sostenible. El Pla Litoral tanca el seu el 13 de juny amb la celebració d'una jornada de cloenda. 

El Recinte Modernista de Sant Pau celebra la sostenibilitat

El Recinte Modernista de Sant Pau, membre de la xarxa Barcelona+Sostenible, s’afegeix a la Setmana Europea de la Sostenibilitat amb l’organització el 2 de juny de diverses activitats i jocs per treballar els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

Noves fitxes de bones pràctiques en comerços

Voleu saber què fan els comerços de Barcelona en sostenibilitat? Us presentem les noves fitxes de casos d’èxit en diferents àmbits: consum, aigua, energia, mobilitat, residus i compromís amb la comunitat i 6 càpsules de vídeo que expliquen algunes de les iniciatives.

Inscripcions obertes al #ParkingDayBcn19

Teniu fins el 16 de juny per inscriure les vostres iniciatives al Parking Day, un esdeveniment reivindicatiu i festiu que se celebra a diverses ciutats del món a través del qual es transformen temporalment places públiques d’aparcament.

Entrevista: Alencop

“Oferim un servei únic a Barcelona, evitant que els residus acabin al carrer sense ser reutilitzats ni reciclats.” Alba Tella i Marieme Diama Diakité, de la Cooperativa Alencop.

Noves accions dels membres de la xarxa

Un total de 16 integrants de la xarxa Barcelona + Sostenible fan públics els seus Plans d'Acció i les seves Bones Pràctiques per la sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca!