Inscripcions obertes al #ParkingDayBcn19

Butlletí: 

Teniu fins el 16 de juny per inscriure les vostres iniciatives al Parking Day, un esdeveniment reivindicatiu i festiu que se celebra a diverses ciutats del món a través del qual es transformen temporalment places públiques d’aparcament.

Un any més torna a Barcelona el Park(ing) Day, un esdeveniment originat a San Francisco que es replica anualment a algunes ciutats de tot el món. Es tracta d’una acció de ciutat reivindicativa i festiva, en la que diverses entitats, col·lectius i ciutadania en general, transformen de forma temporal places públiques

Park(ing) Day Barcelona 2018

d’aparcament en parcs, jardins i altres formes d’espai públic amb l’objectiu de reivindicar un model de ciutat més humà i amable, centrat en les persones i en el medi ambient.

Aquest any es realitzarà el divendres 20 de setembre per tots els districtes de la ciutat de Barcelona coincidint amb la setmana de la mobilitat i amb l'inici de les festes de la Mercè.

Teniu fins el 16 de juny per fer la inscripció del vostre park a través del següent formulari


Per tal d’augmentar la participació, enguany es demana col·laboració en la difusió de l’acció. Podeu fer-ho extensiu a totes les persones de la vostra entitat, empresa o col·lectiu i traslladar-ho a altres organitzacions que cregueu que pugui ser del seu interès!

+ INFO

Pàgina de Facebook

A través del hashtag #parkingdaybcn19