Noves fitxes de bones pràctiques en comerços

Butlletí: 

Voleu saber què fan els comerços de Barcelona en sostenibilitat? Us presentem les noves fitxes de casos d’èxit en diferents àmbits: consum, aigua, energia, mobilitat, residus i compromís amb la comunitat i 6 càpsules de vídeo que expliquen algunes de les iniciatives.

Les fitxes i els vídeos de bones pràctiques en comerços que us presentem es van realitzar amb la col·laboració de Rezero, entitat membre de la xarxa B+S, i tenen com a finalitat servir d’exemple i orientar tots aquells comerços de la ciutat que volen incorporar accions en clau sostenible i no saben per on començar. Tant si teniu un establiment petit com si ja esteu duent a terme alguna acció i voleu anar més enllà, consulteu les fitxes i els vídeos de bones pràctiques per agafar bones idees! 

Alternatives a les bosses de plàstic, consells per estalviar aigua en una perruqueria, maneres d'incentivar l'ús de la bicicleta... Trobareu tot això i més a l'apartat de Recursos de Comerç + Sostenible, sota la categoria "Eines i materials". A més, també podreu consultar les Fitxes d'estalvi energètic en comerços, que es van realitzar juntament amb l'Agència d'Energia de Barcelona.

 

Consulta les fitxes de bones pràctiques i casos d'èxit en comerços