Info B+S 248

Dijous, 13 juny, 2019

Info B+S: crònica del Dia Mundial del Medi Ambient, Women Mentoring i molt més!

Un Dia Mundial del Medi Ambient ple de reconeixement i intercanvi

L'Espai Francesca Bonnemaison va acollir el passat 5 de juny la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, un acte en què es van descobrir 10 bones pràctiques, quines noves organitzacions s'han sumat a la xarxa durant l'any passat i altres sorpreses.

Dones emprenedores per afrontar el canvi climàtic

En el marc de la xarxa de ciutats C40, Barcelona Activa impulsa el programa Women Mentoring que acompanya i orienta dones emprenedores en projectes de sostenibilitat. Teniu temps fins el 31 de juliol per a inscriure-us-hi!

Voleu eliminar el plàstic d'un sol ús de les begudes de les vostres organitzacions?

El Grup de Treball de Residus de Barcelona+Sostenible es proposa aconseguir que 500 organitzacions de la xarxa diguin no al plàstic i s'adhereixin al repte #beuresenseplàstic. Voleu ser una d'elles?

L'emergència dels plàstics als oceans

El passat 8 de juny va ser el Dia Mundial dels Oceans, enguany centrat en la contaminació que els plàstics hi provoquen. En aquest marc, l’entitat Surfrider Foundation Europe ha desenvolupat un programa pedagògic gratuït per sensibilitzar i donar a conèixer aquesta problemàtica.

Entrevista: Carlota Saez

“És important que les empreses sàpiguen transmetre els valors de sostenibilitat per vendre el seu producte i créixer de la millor manera possible.” Carlota Saez, Copywriter.

Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dóna la benvinguda a 9 entitats que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.