Dones emprenedores per afrontar el canvi climàtic

Butlletí: 

En el marc de la xarxa de ciutats C40, Barcelona Activa impulsa el programa Women Mentoring que acompanya i orienta dones emprenedores en projectes de sostenibilitat. Teniu temps fins el 31 de juliol per a inscriure-us-hi!

Des de la xarxa B+S seguim donant impuls a les dones emprenedores que tiren endavant projectes per a combatre el canvi climàtic. En el marc del C40 s’ha establert un programa de col·laboració amb Barcelona Activa perquè totes aquelles dones que formen part de la xarxa de Barcelona + Sostenible tinguin accés als programes Inicia, Women mentoring program i Lidera el canvi, que tenen l’objectiu de donar assessorament i orientació a dones emprenedores i als seus projectes. En el cas del programa Women Mentoring, la convocatòria per adherir-s’hi està oberta fins el 31 de juliol. Aquest és un projecte d’acompanyament i orientació adreçat a dones emprenedores, en fases inicials o de consolidació del projecte empresarial.

> Inscripcions i més informació sobre Women Mentoring


Eines per a dones líders contra el canvi climàtic

El paper de la dona en la lluita contra el canvi climàtic és una realitat a dia d’avui. Així i tot, programes com els de la xarxa de ciutats C40 volen oferir més eines i possibilitats per consolidar el seu lideratge en aquest repte global. El passat 14 de novembre, va tenir lloc la jornada "Dones: liderant la lluita contra el canvi climàtic" que va posar en rellevància el paper crític de les dones. En aquest acte es va anunciar l’adhesió de Barcelona al programa Women4Climate incentivat i liderat per la xarxa de ciutats C40. Uns mesos més tard, el 6 de febrer, en el marc del programa Women4Climate, es van donar a conèixer els programes de Barcelona Activa, que tenen l’objectiu de donar assessorament i orientació a dones emprenedores i als seus projectes: el Women mentoring program i el programa Lidera.

Per més informació, consulteu la pagina web del programa.