Voleu eliminar el plàstic d'un sol ús de les begudes de les vostres organitzacions?

Butlletí: 

El Grup de Treball de Residus de Barcelona+Sostenible es proposa aconseguir que 500 organitzacions de la xarxa diguin no al plàstic i s'adhereixin al repte #beuresenseplàstic. Voleu ser una d'elles?

Durant la part final de l’Acte de celebració del Dia Mundial del Medi Ambient del passat 5 de juny, es va presentar en primícia el repte #beuresenseplàstic, impulsat pel Grup de Treball de Residus de Barcelona+Sostenible. Des d’aquest grup de treball i en el marc de l’Estratègia Residu Zero de l’Ajuntament de Barcelona, es vol posar fi al consum desmesurat de plàstics d’un sol ús de les begudes. Per aquest motiu, des del grup s’anima a totes les organitzacions membres de la xarxa a participar en aquest repte per tal que cadascú participi en l’eliminació de plàstic d’un sol ús de les begudes en els seus espais de treball, centres educatius, organitzacions o en les activitats que dugui a terme per a la ciutadania.

 EL REPTE #beuresenseplastic: 
 Aconseguir que 500 membres de la xarxa Barcelona+Sostenible 
 passin a l’acció apartant el plàstic d’un sol ús de les begudes! FEM-HO!

Necessiteu inspiració? Aquí trobareu una guia de casos d’èxit. Per sumar-vos a l’acció i fer possible el repte, només cal que us inscriviu en aquest enllaç, i així us comprometreu a reduir el plàstic d’un sol ús de la vostra organització. En el cas que ja no utilitzeu plàstics d’un sol ús de les begudes, podeu adherir-vos igualment al repte amb les accions que ja teniu implementades i fer-ne difusió a la xarxa de Barcelona+Sostenible.

 Fem-ne difusió a les xarxes socials amb el #beuresenseplastic i compartiu totes les vostres accions!!

 

Spot #beuresenseplastic

 

+ INFO
> Inscripcions al repte “Beure sense plàstic”
> Vídeo del repte “Beure sense plàstic”