Info B+S 249

Dijous, 27 juny, 2019

Espai materials en donació, Dades del Medi Ambient de Catalunya 2018, Actes de cloenda d'Escoles+Sostenibles i molt més!

Impulsem l'economia circular amb l'Espai de materials en donació

Teniu material en bon estat i voleu donar-li una segona vida útil? Voleu fer un pas més per a la reducció de residus? Materials en donació és l’espai per a les organitzacions de B+S on podreu donar i rebre materials.

Conferència sobre clima i economia local

En el marc del cicle “Noves visions de les economies locals”, el proper 3 de juliol l’Ajuntament de Barcelona organitza aquest acte amb Carolin Baedeker i Swanhild Klink, dues referents internacionals en aquest àmbit.

Nova publicació: Dades del Medi Ambient de Catalunya

El Servei de Documentació d’Educació Ambiental ja disposa d'aquesta publicació del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Ja podeu demanar-la o consultar-la en línia!

Un Acte de cloenda ple de diversió, intercanvis i aprenentatges

Aquest mes de juny s’ha celebrat en dues sessions l’Acte de cloenda del programa Escoles + Sostenibles. Més de 400 alumnes de 54 centres educatius han realitzat tallers, intercanviat experiències, presentat els seus projectes i molt més.

Entrevista: SLOW4

"Totes les persones que col·laboren amb nosaltres es comprometen a l’aplicació i el manteniment de criteris de qualitat turística que tenen en compte aspectes mediambientals, socials i econòmics." Fabrizio Contu, fundador i gerent de Slow 4.

Noves accions dels membres de la xarxa

Un total de 83 integrants de la xarxa Barcelona + Sostenible fan públics els seus Plans d'Acció i les seves Bones Pràctiques per la sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca!