Conferència sobre clima i economia local

Butlletí: 

En el marc del cicle “Noves visions de les economies locals”, el proper 3 de juliol l’Ajuntament de Barcelona organitza aquest acte amb Carolin Baedeker i Swanhild Klink, dues referents internacionals en aquest àmbit.

Amb l’objectiu d’apropar a les persones vinculades professionalment al desenvolupament econòmic local de l’àmbit metropolità de Barcelona, aquest cicle ofereix nous enfocaments sobre les economies locals que es troben en vigor avui en dia a Europa. De la mà de persones que han liderat les corresponents propostes i acompanyades de representants de governs locals que els han portat a la pràctica, es comptarà amb la presència de Carolin Baedeker, vicedirectora de la Research Unit Innovation Labs, Sustainable Production and Consumption, al Wuppertal Institute i Swanhild Klink, cordinadora del projecte Neue Effizienz.

L’Institut Wuppertal realitza investigacions i desenvolupa models, estratègies i instruments per a la transició a un desenvolupament sostenible a nivell local, nacional i internacional. La investigació sobre la sostenibilitat d’aquest institut es centra en els reptes relacionats amb els recursos, el clima i l'energia i la seva relació amb l'economia i la societat.


CONFERÈNCIA CLIMA, PRODUCCIÓ I CONSUM SOSTENIBLE I ECONOMIA LOCAL

Quan? Dimecres, 3 de Juliol a les 17.30 h
On? Centre InnoBA (c/Perú 62).

> Inscripcions
> Més informació
La conferència comptarà amb un servei de traducció simultània.

El cicle ‘Noves visions de les economies locals’ s’emmarca en el projecte de la Càtedra de Política Econòmica Local entre la UPF i l’Ajuntament de Barcelona.