Impulsem l'economia circular amb l'Espai de materials en donació

Butlletí: 

Teniu material en bon estat i voleu donar-li una segona vida útil? Voleu fer un pas més per a la reducció de residus? Materials en donació és l’espai per a les organitzacions de B+S on podreu donar i rebre materials.

Algunes organitzacions tenen excedents de materials, fan canvi de mobiliari o viuen altres situacions que generen objectes que poden esdevenir recursos per a altres membres de la xarxa Barcelona+Sostenible. Altres vegades, les organitzacions s’adrecen a la xarxa per sol·licitar allò que necessiten específicament per a activitats o serveis. D’aquesta manera va néixer l’Espai de materials en donació, una pàgina del web de B+S que recull objectes i recursos que es donen de forma totalment voluntària a les organitzacions de la xarxa.
 

   

Teniu un material que us sobra i no sabeu què fer-ne? Necessiteu recursos per als vostres serveis o activitats?
 

Consulteu l’Espai de Materials en Donació!

      
       


Avancem cap al residu 0 amb aquest espai, un portal per facilitar l'aprofitament de recursos, allargar-los la vida útil i promoure un ús responsable. Aquest principi queda recollit a l'objectiu 5 del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022, "L'ús racional dels recursos, de la societat del consum al consum responsable".