Info B+S 250

Dijous, 11 juliol, 2019

Info B+S: constitució de la taula per a l'emergència climàtica, repte #beuresenseplastic i molt més!

Organitzacions lliures de plàstic

Aquest estiu, submergiu-vos en el repte #beuresenseplastic. Us presentem 5 accions fàcils i senzilles d’alliberar-vos del plàstic del vostre dia a dia i fer un pas endavant cap al residu zero. Sumeu-vos-hi i contribuïu a la reducció de residus!

Es busquen activitats per la Setmana Bio

Del 19 al 27 d’octubre, la Setmana Bio aplegarà un conjunt d’activitats arreu de Catalunya amb l’objectiu de promocionar i donar a conèixer la producció i l'alimentació ecològiques. Us animeu a organitzar-hi la vostra?

El Compromís de Barcelona pel clima: un aprenentatge col·lectiu

A la COP21 de París es va  presentar el Compromís de Barcelona pel Clima, el full de ruta de diversos projectes formats per organitzacions de B+S per fer front al canvi climàtic. Com ha estat el procés i quins són els fruits d’aquests 3 anys de treball?

Un total de 58 entitats de B+S presenten el Balanç Social

Cada any, més entitats de B+S s'animen a fer el Balanç Social, una eina que mesura l’impacte de l’Economia Social i Solidària. Com a novetat d'enguany, podreu descobrir  com es vincula aquesta eina amb els Objectius del Desenvolupament Sostenible.

Entrevista: Bioo Education

“El jovent és el que té l’oportunitat de fer un canvi real; és per això que quan troba empreses com la nostra, que li vol donar un impuls, sorgeixen grans projectes”, Nathaly Riaño, de Bioo Education.

Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dóna la benvinguda a 34 entitats que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat, algunes d'elles s'han adherit a través del Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere