Es busquen activitats per la Setmana Bio

Butlletí: 

Del 19 al 27 d’octubre, la Setmana Bio aplegarà un conjunt d’activitats arreu de Catalunya amb l’objectiu de promocionar i donar a conèixer la producció i l'alimentació ecològiques. Us animeu a organitzar-hi la vostra?

Per tal de continuar fomentant la Producció Ecològica a Catalunya, aquest mes d’octubre arriba la setena edició de la Setmana Bio per a l’alimentació ecològicaun esdeveniment impulsat per la Generalitat de Catalunya, a través dels departaments d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Educació, i Territori i Sostenibilitat, conjuntament amb l’Associació Vida Sana, una entitat membre de Barcelona+Sostenible. Aquest és un esdeveniment que aplegarà tot un conjunt d’activitats arreu de Catalunya, amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la població. 

Totes les persones i entitats interessades en la producció i l’alimentació ecològica poden organitzar activitats per a nodrir el programa de la Setmana Bio i donar-se a conèixer entre la població, sempre dins de l’objectiu global d’informar i difondre la producció i alimentació ecològica. Per a facilitar l’organització, les activitats del programa s’agrupen en 5 blocs: visites a operadors ecològics, activitats comercials,  activitats de divulgació, activitats Gastronòmiques i la Setmana Bio a l’Escola. 

L’objectiu és que els productors i elaboradors de productes ecològics, entitats i organitzacions interessades, administracions locals, escoles i centres docents, biblioteques, restaurants, minoristes, grans superfícies, etcètera, puguin organitzar aquella activitat que millor s’adeqüi a les seves necessitats i als objectius generals de la Setmana Bio. Totes les activitats relacionades amb la comunitat educativa s’agruparan en la ‘Setmana Bio a l’escola’, que tindrà com a objectiu donar a conèixer la producció agrària i l’alimentació ecològiques a la comunitat educativa, tant a l’alumnat com a les famílies. Durant la Setmana Bio també es lliurarà els guardons del Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica de l’edició d’enguany. 

Totes les persones i entitats interessades a organitzar activitats en el programa poden fer-ho a través de la pàgina web setmanabio.cat fins el proper 30 de setembre. En la pàgina s’hi pot trobar tota la informació relativa als diferents tipus d’activitats que es poden organitzar, les condicions i el formulari d’inscripció, així com el material gràfic que es pot descarregar i utilitzar per a la promoció i senyalització de les activitats.

+ INFO