Nous membres de la xarxa B+S

Butlletí: 

La xarxa Barcelona + Sostenible dóna la benvinguda a 34 entitats que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat, algunes d'elles s'han adherit a través del Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere.

 

Abile Corporate Events
Agència d'esdeveniments que ofereix la possibilitat d'organitzar esdeveniments sostenibles, sempre amb estil i disseny d'alta qualitat, amb l'objectiu de reduir l'impacte mediambiental, beneficiar les comunitats locals i fomentar la salut i benestar de totes les persones.

 

Associació de l'Hort de la Font Trobada
L’Associació de l’hort de la Font Trobada ha recuperat una àrea abandonada de Montjuïc i l’ha convertit en un hort comunitari. L’hort té 110 parcel·les repartides entre famílies i entitats del Poble Sec.

 

Bravo
Aquesta empresa treballa a escala estatal i realitza el disseny de programes MICE d'alta gamma i innovadors des de la gestió sostenible, en un esforç per reduir l'impacte negatiu en el medi ambient de l'esdeveniment organitzat.

 

Centre Cívic El Carmel
És un equipament de proximitat del Districte d'Horta-Guinardó que té com a objectius principals promoure la participació social i cultural de les persones, grups i entitats del barri del Carmel. També pretén contribuir al desenvolupament cultural i solidari del barri.

 

COOPERASEC
CooperaSec vol generar alternatives a l'actual sistema econòmic des de l'economia cooperativa, solidària, sostenible i comunitària al barri del Poble Sec. L'objectiu final és la construcció d'un barri cooperatiu.

Fundació Roca Galès
Aquesta entitat, fundada el 1976, es dedica a la promoció del cooperativisme, el medi ambient i el benestar social.

GRUP JOAN
Amb més de 30 anys d’experiència en el món de la fabricació i la distribució de productes per a l’equipament, neteja, higiene i manteniment professional, l’essència de Grup Joan es resumeix en un lema: “Millorar per créixer”.

 

LEMUR Laboratori d'emergències urbanes´
LEMUR és una organització interdisciplinària i internacional amb seu a Barcelona que treballa per reduir les desigualtats i millorar el benestar de les persones. Ho fa a través de la promoció de processos participatius de disseny i de construcció a través del cos. Ofereixen serveis d'arquitectura, urbanisme, educació i art urbà flexibles, escalables i adaptables als diferents contextos.

 

Projecte Minerva. Creadores de Gràcia
Aquest projecte pretén ser un punt de trobada per a les creadores del districte i un altaveu del talent femení i la creació cultural de les dones de Gràcia. La seva finalitat és el foment de la creació cultural de les dones, des del territori i amb perspectiva de gènere.

 

Senin de Prado Consultoria
Es tracta d'una consultoria empresarial que realitza actuacions en gestió d'empreses i persones físiques així com en relacions amb l'Administració Pública. S'ocupa de consultories de seguretat, planificació i gestió d'emergències, plans de seguretat i autoprotecció.

 


SHAKESPEARE & FRIENDS SL
Es tracta d'un espai multidisciplinari al barri de Les Corts de Barcelona on, a través de les Arts Escèniques, estimulen les habilitats de les persones per tal de desenvolupar més recursos en l'àmbit personal. A Shakespeare & Friends tothom pot trobar un lloc on desenvolupar-se, un escenari per créixer, divertir-se i aprendre. Els participants estan coordinats per un equip íntegrament constituït per professionals del món de les Arts Escèniques.

 

A més, un grup d'entitats s'ha adherit al Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere i, en conseqüència, també s'ha afegit a la xarxa B+S: 

AC Hotel Diagonal L'Illa

Aquàrium Barcelona

Ayre Hotel Roselló

Barcelona Zero Límit

BCN4ALL

Best Places in Catalonia

Centre Europeu de Barcelona

Charterinad

EXPERTUS

EXPLORINS

El Tianguis

Hotel Arc La Rambla

Hotel Meliá Barcelona Sarrià

INOUT Hostel Icaria Serveis

Intercruises

MACBA

Nayade Joi D'Art

Novotel Barcelona City

Open Print S.L

OZZ Barcelona

Palau Moja

Servicios de alquiler inclusivo

This is Med