Organitzacions lliures de plàstic

Butlletí: 

Aquest estiu, submergiu-vos en el repte #beuresenseplastic. Us presentem 5 accions fàcils i senzilles d’alliberar-vos del plàstic del vostre dia a dia i fer un pas endavant cap al residu zero. Sumeu-vos-hi i contribuïu a la reducció de residus!

Des del Grup de Treball de Residus de Barcelona + Sostenible i en el marc de l’estratègia Residu Zero de l’Ajuntament, es vol posar fi al consum desmesurat de plàstics d’un sol ús de les begudes. És per això que, des del grup de treball, s’anima a eliminar els residus provocats per les begudes de la vida quotidiana. El repte #beuresenseplastic és que 500 de les organitzacions de la xarxa actuïn per eliminar el plàstic d'un sol ús a les begudes. Tant si ja esteu realitzant alguna acció que s'encamina cap a aquest objectiu com si encara no n'heu fet cap però voleu fer-ho, sumeu-vos al repte i difoneu la vostra acció! Entre tots i totes, fem un pas endavant per lluitar contra els plàstics d’un sol ús en els espais de treball, centres educatius, organitzacions o altres.   


5 maneres de beure sense plàstic

        

Podeu consultar tots els exemples al web! 

Volem sumar-nos al repte!   

 

Spot #beuresenseplastic

Compartiu les vostres accions a les xarxes socials amb el #beuresenseplastic i contribuïu que cada vegada en siguem més!
+ INFO


Plastic Free July

D’altra banda, des de #Rezero estrenen, en el marc del moviment internacional "Plastic Free July" (Juliol sense plàstic) i del Dia Internacional Lliure de Bosses de plàstic (el passat 3 de juliol), una campanya a xarxes socials de microdecisions diàries per assolir l'estil de vida Residu Zero. Consisteix en un interactiu anomenat Objectiu #Rezero i, a més, animen a compartir a les xarxes socials les accions que permetran canviar els hàbits de consum per tal que la tingui la màxima repercussió possible.