Info B+S 251

Dijous, 25 juliol, 2019

Info B+S: procés de la taula per a l'emergència climàtica, consells per un estiu sostenible i molt més!

Submergiu-vos en un estiu sostenible

Us oferim un seguit de propostes d’activitats i recursos perquè gaudiu d’un estiu d’allò més sostenible. Aprofitem per desitjar-vos unes bones vacances, tornem al setembre amb molts més butlletins! 

Sostenibilitat en les estratègies de negoci

El Servei de Documentació d'Educació Ambiental recomana un informe de la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial que ofereix eines per a integrar la sostenibilitat en les estratègies de negoci de les empreses.  

Recursos gratuïts d'informàtica i comunicació

Necessiteu equips informàtics per a la vostra organització? Us agradaria comunicar millor? El Centre de Cooperació per al Desenvolupament de la UPC i la Xarxa Europea de Dones Periodistes ofereixen respectivament ordinadors de segona mà i un Servei d’Assessorament Periodístic per a entitats.

Entrevista: Federació ECOM

“Formar part del tercer sector i de l’economia social i solidària és el que més orgullosa em fa sentir de la meva feina”, Vanessa Molina, federació ECOM.

Noves accions dels membres de la xarxa

Un total de 27 integrants de la xarxa Barcelona + Sostenible fan públics els seus Plans d'Acció i les seves Bones Pràctiques per la sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca!