Noves accions dels membres de la xarxa

Butlletí: 

Un total de 27 integrants de la xarxa Barcelona + Sostenible fan públics els seus Plans d'Acció i les seves Bones Pràctiques per la sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca!

Nous Plans d'AccióAbsolut Events 2019
El Pla és un estudi de les bones pràctiques de sostenibilitat que s'estan duent a terme als grans esdeveniments d'arreu del món. L’objectiu és començar a aplicar mesures en els esdeveniments, com la disminució de l’ús del paper, del plàstic o el càlcul de la petjada de CO2.

> Consulta el Pla d'Acció A Granel

 

 

 

El Pla d'Acció d'A Granel desenvolupa accions adreçades a millorar el local comercial on han traslladat la seva activitat per ser més sostenibles, des de mesures d'estalvi fins a criteris sostenibles a les compres o enverdir l'espai amb plantes.

> Consulta el Pla d'Acció 


ARDA Gestió i Estudis Ambientals SLL

El principal propòsit d’aquest Pla d’Acció és endreçar les accions que ja estaven realitzant pràcticament des de sempre per la pròpia filosofia de l’empresa i posar-les per escrit identificant unes fites concretes i un mètode de seguiment.

> Consulta el Pla d'Acció 

 

Femarec, SCCLEl Pla d’Acció de Femarec, tracta tres grans objectius:
- Reducció del consum energètic a les instal·lacions de Femarec
- Promoció de la mobilitat sostenible.
- Construcció i rehabilitació de les instal·lacions de Femarec amb materials sostenibles.
- Manteniment del Sistema de Qualitat i Medi Ambient.
Tot el personal de Femarec, està implicat en el procés de millora contínua i en l’adopció de mesures que acompleixin amb el Sistema de Qualitat i Medi Ambient implantat a diversos centres de l’entitat.

> Consulta el Pla d'Acció

 

Fundació IReSIReS aposta amb aquest Pla d'Acció per la col·laboració i foment de la xarxa 22@ Network per crear sinergia entre els associats així com la promoció personal dels joves amb menys recursos mitjançant les beques Click. 

> Consulta el Pla d'Acció

 

Fundació Maria RaventósLa Fundació presenta el seu primer Pla d'Acció com una aposta per fer un pas endavant i incorporar la sostenibilitat en totes les seves actuacions, implicant tant a l'equip professional com a les dones que acull. Començant per la gestió correcte dels residus, la fundació vol anar sensibilitzant les persones usuàries i donar-los eines per incorporar hàbits que perdurin també en començar la seva vida autònoma.

> Consulta el Pla d'Acció


Indidogs


En el nostre petit comerç de barri volem promoure el comerç de proximitat com a exemple de sostenibilitat, compartir i potenciar els valors sostenibles entre l’equip de la botiga i difondre valors de sostenibilitat entre la ciutadania.

> Consulta el Pla d'Acció

 

Son Canciones
 

El Pla d’Acció de Son Canciones, neix de la reflexió i l’anàlisi de les seves activitats com empresa, però, sobretot, de la voluntat de canvi i d’aposta per una nova manera de fer les coses, una manera de treballar més sostenible, no només en el dia a dia de la nostra empresa sinó també en totes les activitats que realitzem. El punt de partida del Pla és fer una diagnosi de millora i planificar les actuacions que volen assolir en aquest any. El propòsit principal és la millora contínua com a organització planificant les actuacions que ens facin més sostenibles.

> Consulta el Pla d'Acció

 

Plans d’Acció amb continuïtat (ja han presentat el Pla d'Acció amb anterioritat)

 

> Abacus cooperativa

> Associació Barceloneta Alerta

> Associació Cívica La Nau

> Associació de Comerciants Mirall de Pedralbes

> Associació de comerciants Onze de Setembre

> Associació Diagonal Barcelona

> Casal dels Infants per a l'Acció Social als Barris

> Col·legi d'Administradors de Finques de Barcelona-Lleida

> Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya

> Ecoveritas S.A.

> Eix Comercial del Raval

> Eix Gran de Gràcia 

> Evil Love

> Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona

> Fundació Banc dels Aliments

> Fundació Barcelona Comerç

> Fundació Els Tres Turons

> Icària Iniciatives Socials

> Santiveri