Sostenibilitat en les estratègies de negoci

Butlletí: 

El Servei de Documentació d'Educació Ambiental recomana un informe de la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial que ofereix eines per a integrar la sostenibilitat en les estratègies de negoci de les empreses.  

L’informe Comunicando el progreso 2018. Una visión integrada en sostenibilidad y reporting és el fruit d’un treball de més de 15 anys de la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial. L’objectiu de l’informe és integrar la sostenibilitat en les estratègies de negoci de les entitats adherides al Pacte. Les pautes per a l’elaboració de l’informe han sigut els deu principis del Pacte Mundial i també l’Agenda 2030.

Les fonts emprades són, d’una banda, les anàlisis de les memòries de sostenibilitat de les empreses que formen part de l’IBEX35; de l’altra, els resultats de la consulta anual del Pacte Mundial de les Nacions Unides del 2018. En aquesta consulta s’hi avaluen cinc àmbits: drets humans, normes laborals, medi ambient, lluita contra la corrupció i contribució al desenvolupament. Enguany, 137 empreses espanyoles han participat de la consulta, dins d’un total de més de 1.100 en l’àmbit internacional.

 

Redacció i coordinació: Cristina Sánchez, Elsa Castillo y Rubén Carricondo 

Editor: Red Española del Pacto Mundial de Naciones Unidas, 2019

Idioma: castellà

Format: PDF

 

 

 

> Consulta les novetats del mes de juliol del Servei de Documentació d'Educació Ambiental (SDEA)