Info B+S 252

Dijous, 12 setembre, 2019

Info B+S: sessions de la Taula per l'Emergència Climàtica, Setmana Europea per la Mobilitat Sostenible  i molt més!

S’activa la Taula per l'Emergència Climàtica de Barcelona

Durant aquesta tardor tindran lloc les sessions de treball adreçades a la presentació de la Declaració d’Emergència Climàtica de Barcelona el gener de 2020

Arriba la Setmana Europea de la Mobilitat

Més d’una vintena d’activitats s’organitzen del 16 al 22 de setembre en motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat. Enguany, amb el lema “Camina amb nosaltres” es busca promoure una ciutat més verda, confortable i menys contaminada.

Un octubre de rehabilitació

Del 7 al 11 d’octubre torna la Setmana de la Rehabilitació, una iniciativa organitzada pel Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona en què es desenvoluparan activitats i assessorament per a professionals del sector i ciutadania.

Caminem cap a un aire més net

Vídeos, documentals, guies i espais en línia són alguns exemples dels recursos que us oferim en motiu de la Setmana Europea per la Mobilitat Sostenible. Doneu un cop d’ull a tots els materials recomanats pel Servei de Documentació d’Educació Ambiental.

Entrevista: Giraffa

“Treballar pensant a construir un món millor és possible; evidentment, és un camí molt més complicat, però també és molt més satisfactori!”, Alba Calls, emprenedora social.

Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dóna la benvinguda a 50 noves entitats que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat. Algunes d'elles s'hi han afegit a través del Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere