Info 253

Dijous, 26 setembre, 2019

Info B+S: dates de les sessions de la Taula per l'Emergència Climàtica, activitats de tardor  i molt més!

Sessions de treball de la Taula per l'emergència climàtica

Ja estan obertes les inscripcions a les 4 sessions: els dijous 3 i 17 d’octubre i 7 i 28 de novembre a les 17.30 h a l’Institut Montserrat. En aquestes es debatran 12 àmbits estratègics i la declaració d’emergència climàtica de Barcelona.

Una tardor plena de sostenibilitat

Tant les organitzacions de Barcelona+Sostenible com les diverses administracions públiques ofereixen un gran ventall d’activitats amb la sostenibilitat al centre: xerrades, cursos, cinema, concerts i molt més!

Arriba la Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya

L’edició d’enguany se celebrà del 22 al 26 d’octubre i se centrarà la Responsabilitat Social com a element transversal de l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), així com de l’Emergència Climàtica.

El plàstic? Ni veure'l, ni beure'l!

En un context de crisi climàtica, un petit gest pot tenir un gran impacte: converteix la teva organització en un espai lliure de plàstic a les begudes. Ampolles de vidre, palletes metàl·liques o compostables, tasses reutilitzables per al cafè... en són alguns exemples. I vosaltres, a què espereu? Sumeu-vos al repte #beuresenseplastic!

Entendre i actuar per fer front al canvi climàtic

En el marc de la Setmana pel Clima, el Servei de Documentació d’Educació Ambiental recomana els llibres “100 qüestions per entendre el canvi climàtic” i “X un bon clima : El llibre verd de Barcelona”, en els quals es parla dels impactes d’aquesta problemàtica i d’accions per combatre-la.

Entrevista: Coordinadora d’Entitats per la Lleialtat Santsenca (CELS)

“Creiem que una entitat com la nostra, que gestiona un equipament públic de forma comunitària, és una eina d’apoderament col·lectiu”. Agus Giralt, coordinador de la Lleialtat Santsenca.

Noves accions dels membres de la xarxa

Un total de 13 integrants de la xarxa Barcelona + Sostenible fan públics els seus Plans d'Acció i les seves Bones Pràctiques per la sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca!