Entendre i actuar per fer front al canvi climàtic

Butlletí: 

En el marc de la Setmana pel Clima, el Servei de Documentació d’Educació Ambiental recomana els llibres “100 qüestions per entendre el canvi climàtic” i “X un bon clima : El llibre verd de Barcelona”, en els quals es parla dels impactes d’aquesta problemàtica i d’accions per combatre-la.

 
Jordi Mazón (Autor.), Marcel Costa (Autor.)

100 qüestions per entendre el canvi climàtic (2018)

 

Temàtiques: canvis climàtics.

Llibre divulgatiu on es plantegen 100 preguntes relacionades amb el canvi de clima actual, les quals permeten entendre i conèixer detalladament el seu impacte ambiental, social i econòmic i abordar-lo des de totes les vessants. Entre les diverses qüestions i curiositats que tracta s’exposa què és el clima i per què varia, s’explica per què estem immersos en un canvi climàtic de primera magnitud, com interactuen els aerosols i el canvi climàtic, etc.

 

 

 

 Jordi Bigues
(Autor), Susanna Campillo (Il·lustrador)

X un bon clima : El llibre verd de Barcelona (2018)


Temàtiques: economia ambiental, canvis climàtics, Residus-minimització, Energia-estalvi.

Aquest llibre és una caixa d'eines del coneixement i l'acció climàtica i ambiental per a  la nostra llar, el nostre barri, el nostre lloc de treball i estudi i la nostra ciutat. Més d'un centenar de temes per llegir, avaluar i discutir en grup basats en el CRC (calcular, reduir i compensar).

Us recomanem donar una ullada a l’entrevista a l’autor publicada a La Vanguardia en motiu de la publicació del llibre.  https://www.lavanguardia.com/natural/actualidad/20190401/461366596370/jordi-bigues-per-un-bon-clima.html

 

 Aquestes publicacions estan disponibles al Servei de Documentació d'Educació Ambiental:La Fàbrica del Sol. Passeig Salvat Papasseit,1  -  Barcelona
Tel. 93 256 25 92
documentacioambiental@bcn.cat
www.barcelona.cat/documentacioambiental