Info B+S 254

Dijous, 10 octubre, 2019

Info B+S: nou Kit d'ambientalització, Fira d'Economia Social i Solidària, Aplec d'Agricultura Urbana i molt més!

Arriba la VIII edició de la Fira d’Economia Solidària

Més de 200 entitats o iniciatives vinculades a l'economia social s'exposaran a la Fira d'Economia Solidària, que enguany se celebrarà del 25 al 27 d'octubre a la Fàbrica Fabra i Coats.

Agricultura urbana per una ciutat més sostenible

Els horts són claus per connectar la natura a la ciutat, i per fer de les urbs espais més sostenibles. Del 14 al 20 d'octubre se celebra a Barcelona una nova edició de l'Aplec d'Agricultura Urbana.

Oberta la inscripció d'activitats a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

La 11ª Edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus se celebrarà del 16 al 24 de novembre per mostrar i promoure iniciatives per reduir la generació de residus. Teniu fins al 4 de novembre per organitzar-hi activitats des de la vostra entitat!

Canviem els hàbits alimentaris, reduïm les emissions

Us presentem 4 recursos per a conèixer millor l’impacte de tot allò que mengem i com podem canviar la nostra manera de consumir aliments, respectant l’entorn.

Entrevista: Mullor S.A.

“Hem aconseguit desenvolupar la dimensió humana i de Responsabilitat Social de l´empresa molt més del que cap de nosaltres podia imaginar fa 15 anys” Roger Polls, Director General de Mullor S.A

Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dóna la benvinguda a 3 entitats que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.