Info B+S 255

Dijous, 24 octubre, 2019

Info B+S: acte de benvinguda al curs d'Escoles + Sostenibles, jornades de cobertes verdes, acció climàtica i molt més!

Escoles + Sostenibles dona la benvinguda al curs

L’Acte de signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat dona la benvinguda al curs 2019-2020 a més de 240 alumnes i docents de 43 centres educatius amb una trobada que va voler reivindicar l’emergència climàtica actual connectant amb un personatge del futur.

 

Jornades gratuïtes sobre cobertes verdes

En el marc de les "Subvencions pel Clima" de l'Ajuntament, el proper 28 d’octubre s'exposa el resultat d'un estudi sobre les barreres i oportunitats de les cobertes verdes impulsat per diverses entitats de B+S. A més, ASESCUVE ofereix el 26 de novembre una jornada formativa que inclou també els jardins verticals.

Diverses entitats de B+S treballen per a l’acció climàtica

El passat 7 d’octubre es va celebrar la segona trobada del projecte europeu TeRRIFICA en la qual 5 entitats de Barcelona + Sostenible van participar per tal de fomentar l’adaptació i la mitigació al canvi climàtic i propiciar canvis a les polítiques públiques.

La Craja d'eines: nou recurs per a entitats juvenils

El centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) ofereix una caixa amb dinàmiques, eines i materials per treballar la gestió de grups i projectes. A més, les dinàmiques i eines es poden canviar i adaptar a la realitat del col·lectiu o entitat.

Noves accions dels membres de la xarxa

Un total de 14 integrants de la xarxa Barcelona + Sostenible fan públics els seus Plans d'Acció i les seves Bones Pràctiques per la sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca!