Info B+S 256

Dijous, 7 novembre, 2019

Info B+S: Espai Participatiu Agròpolis, Premi Comerç, Climate Change Challenge i molt més!

Última sessió del Climate Change Challenge

Clima, mobilitat i urbanisme són alguns dels àmbits treballats de manera transversal en aquest projecte impulsat per tres entitats de B+S. El proper 14 de novembre es presentaran els resultats obtinguts dels millors equips i es farà l’entrega dels tres primers premis.

Agricultura Urbana i política alimentària a Barcelona

Des del març d’enguany, la Direcció de Serveis d’Economia Cooperativa Social i Solidària i Consum impulsen l’Agròpolis, un espai público-comunitari entre agents socials i l’administració pública que promou una alimentació sana, justa i sostenible plantejada des de la sobirania alimentària.

Lliurament dels Premis Comerç de Barcelona 2019

En la 22a edició d’aquest guardó, l’Associació d’amics i comerciants de la Plaça Reial i l’entitat Back to Eco, ambdós membres de la xarxa Barcelona + Sostenible, han estat reconegudes amb la menció de comerç de proximitat i comerç sostenible, respectivament.

Voleu celebrar un esdeveniment amb menys residus?

Diverses entitats de la xarxa B+S ofereixen recursos per celebrar festes més sostenibles: vaixelles, gots reutilitzables, coberts, forns solars, entre d’altres. Consulteu-los i eviteu deixalles innecessàries!

La FESC més sostenible

La Fira d’Economia Solidària celebrada l’octubre passat va implementar mesures d’ambientalització com la recollida selectiva, banys ecològics, compensació d’emissions, ampolles i gerres de vidre.

Entrevista: Eco-union

“Les entitats ambientals son el motor del canvi cap a la sostenibilitat” Jeremie Fosse, president d’Eco-union

Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dóna la benvinguda a 8 entitats que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.