Info B+S 257

Dijous, 21 novembre, 2019

Info B+S: Taula Plàstic Zero, doneu-vos a conèixer al butlletí, una cursa molt sostenible i molt més!

Es presenta la Taula Plàstic Zero

En el marc de l’estratègia Residu Zero i com una de les 10 mesures immediates d’emergència climàtica que l’Ajuntament ha endegat, el passat 18 de novembre es va  presentar la Taula Plàstic Zero

La cursa "Cros Popular de Sants" aplica criteris de sostenibilitat

Enguany, en la 41a edició d’aquesta cursa, s’han implementat diverses mesures d’ambientalització que han permès la reducció 3.400 ampolles, 1.700 gots i culleretes de plàstic d'un sol ús i 1.700 llaunes de refresc.

El Servei de Documentació té molt a oferir

El Servei de Documentació d’Educació Ambiental suma noves publicacions per a la consulta i el préstec. Aquest mes ens endinsarem en el conflicte geopolític a l’àrtic i en una guia que proporciona eines de millora per als moviments veïnals.

L'onada solidària del #GivingTuesday

Sorgida en contraposició del Black Friday i al Cyber Monday, aquesta campanya és una crida al consum responsable i a la solidaritat. El Mercat Social de Voluntaris.cat, membre de B+S, promou més de 30 entitats socials i serveis a través d’aquesta efemèride.

Entrevista: IVESOL, Iniciativas de Valor Ecosolidario

“Barcelona és un dels llocs on hem detectat més interès per part de les administracions públiques cap a la salut mediambiental de l’entorn urbà” Xavier Batlle, director executiu d’IVESOL.

Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dóna la benvinguda a 3 organitzacions que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.