Info B+S 258

Dimecres, 4 desembre, 2019

Info B+S: finalitzen les sessions de la Taula d'Emergència Climàtica, presentació del repte #Beuresenseplastic, festes sostenibles i molt més!

Finalitza el procés de coprodució de la Declaració d'Emergència Climàtica

El passat 28 de novembre es va celebrar l’última de les 4 sessions de debat  que han tractat diversos àmbits estratègics per fer front a la crisi climàtica. Més de 200 organitzacions han fet aportacions que, juntament amb les recollides a la plataforma Decidim, serviran de base per a la declaració d’emergència climàtica que es presentarà el mes de gener.

Molt més que un repte: beure sense plàstic!

El Zoo de Barcelona va acollir, divendres passat, la 13a sessió del Grup de Treball de Residus, emmarcada en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i oberta de forma excepcional a tots els membres de la xarxa B+S interessats a saber més sobre la iniciativa.

Organitzeu les vostres activitats a la Setmana de Consum Responsable 2020

En el marc d’aquesta efemèride que se celebrarà el mes de març, es busquen entitats que organitzin activitats per treballar el consum responsable en relació amb l’emergència climàtica. Teniu temps fins al 17 de desembre per inscriure les vostres iniciatives!

Publicat l'Informe del Mercat Social

Un any més es publica l’informe "L’Estat del Mercat Social Català"; un document que posa al dia l’estat de les diferents eines i estratègies de construcció de mercat social impulsades per la Xarxa d’Economia Solidària (XES), membre de Barcelona + Sostenible.  

Les festes: un bon moment per ser sostenible!

En les dates assenyalades celebrem grans dinars i ens solem fer regals. Cal fer-ho però, d’una manera responsable i sostenible, tractant de combatre el malbaratament alimentari o donant una segona vida a les joguines i a la roba, entre d’altres.  

Entrevista: Andròmines

“Quan tenim una idea, el que és més lògic i natural per a nosaltres és recórrer a les organitzacions que pertanyen a Barcelona + Sostenible” Núria Sau, directora de projectes d’Andròmines.

Nous membres de la xarxa B+S

La xarxa Barcelona + Sostenible dóna la benvinguda a 5 organitzacions que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.