Les festes: un bon moment per ser sostenible!

Butlletí: 

En les dates assenyalades, celebrem grans dinars i ens solem fer regals. Cal fer-ho però, d’una manera responsable i sostenible, tractant de combatre el malbaratament alimentari o donant una segona vida a les joguines i a la roba, entre d’altres.  


DURANT LES FESTES, TAMBÉ EN BICI

Des de Biciclot, entitat membre de la xarxa Barcelona + Sostenible, volen contribuir a aconseguir unes festes sostenibles sobre rodes. És per això que cada dilluns de desembre publiquen un article per compartir coneixement i difondre l’essència de Biciclot. Consulteu totes les novetats i les activitats que han organitzat per Nadal!


FEM QUE LES JOGUINES TINGUIN MOLTES VIDES!

Hi ha èpoques de l’any en què la compra de joguines augmenta considerablement, una d’elles és el Nadal. La publicitat hi té un paper important, induint a adquirir sempre l’última novetat. Renova les teves joguines pretén participar en un canvi de forma de consum, més responsable i coherent amb un estil de vida respectuós amb els valors socioambientals.


V FIRA DE CONSUM RESPONSABLE I ESS

Del 20 al 31 de desembre la plaça de Catalunya serà l’escenari de la cinquena edició de la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària organitzada per l’Ajuntament de Barcelona. La fira constarà de 38 casetes on hi trobareu projectes, entitats i serveis de prop de 60 entitats i empreses d’Economia Social i Solidària (ESS) que ofereixen un ampli ventall d’oferta de serveis, d’artesania, roba i altres complements tèxtils, cultura, llibres, alimentació, joguines, cosmètica i benestar saludable, altres productes de petit regal, així com espais de restauració.


FEU EL QUE FEU, NO MALBARATEU!

Consulteu el conjunt d’activitats pensades per a tot tipus de públics per tal de fomentar l’aprofitament dels aliments. Des d’exposicions, tallers i espectacles de màgia fins a dinars solidaris. En definitiva, us animem a gaudir d’aquestes festes d’una forma sostenible i responsable. Consulteu tota la informació de les activitats que s’organitzen enguany a Barcelona pel període nadalenc.