Info B+S 259

Dimecres, 18 desembre, 2019

Info B+S: festes sostenibles, empreses amb el distintiu Biosphere, projectes per fer front al canvi climàtic i molt més!

Empreses compromeses amb la sostenibilitat

Les primeres 50 empreses turístiques adherides al ‘Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere’ i a la xarxa B+S reben el distintiu Biosphere en rebre formació i assessorament per introduir millores en matèria de sostenibilitat.

Bones festes i feliç entrada al 2020!

Des del programa B+S us desitgem unes bones festes i un inici d’any carregat de noves idees compromeses amb la sostenibilitat. A més, us presentem una manera senzilla i vistosa per embolcallar regals sense residus i descomptes per l'obra de teatre "Maremar".

Publicades les subvencions generals de l'Ajuntament del 2020

Del 2 al 30 de gener s’obre el termini de sol·licitud per demanar les Subvencions Generals. El 21 de gener la Gerència d’Ecologia Urbana organitza xerrades informatives per tal d’aclarir tots els dubtes que puguin sorgir.

Publicades les Bones Pràctiques de l'Informe d'indicadors 2018

Ja podeu consultar la publicació de les 10 Bones Pràctiques destacades de membres de la xarxa B+S. Voleu que alguna de les accions de la vostra entitat opti a sortir publicada a l’Informe de 2019? Envieu-nos les vostres propostes!

Un any treballant per fer front al Canvi Climàtic

En el marc de les Subvencions pel Clima, un total d’onze projectes impulsats per més de 35 organitzacions de Barcelona + Sostenible han incidit en la reducció de la pobresa energètica, l’increment del verd urbà i la relació amb el litoral, entre d’altres.

L’entrevista: Fundació Formació i Treball

“A Barcelona + Sostenible creem lligams entre entitats que, a priori, semblem molt diferents però que, en realitat, ens necessitem mútuament”, Miquel Vidal, cap de l’àrea d’Economia Circular de la Fundació Formació i Treball.

Nous membres de la xarxa

La xarxa Barcelona + Sostenible dóna la benvinguda a set organitzacions que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.