Info B+S 261

Dijous, 30 gener, 2020

Info B+S: Plenari del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat, presenteu els vostres Plans d'Acció i Bones Pràctiqies i molt més!

El Consell s'adhereix a la Declaració d'Emergència Climàtica de Barcelona

El passat dimecres 29 de gener es va celebrar el plenari del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat en una jornada marcada per l’aprovació del nou reglament de funcionament d'aquest òrgan, la declaració d'emergència climàtica i les iniciatives dels grups de treball de B+S.

Fer una Barcelona més sostenible té recompensa!

Us animem a presentar un Pla d’Acció o una Bona Pràctica per tal de compartir bones experiències i nous reptes de sostenibilitat amb la resta d’organitzacions de la xarxa B+S. A més, podeu obtenir alguns beneficis!

Presentació de les subvencions pel clima: “La generadora d’idees”

L’Ajuntament de Barcelona impulsa dues línies de subvencions per a projectes que fan front al canvi climàtic. El proper 13 de febrer es presentaran en una sessió amb espais per establir sinergies entre entitats de cooperació i sostenibilitat.

Que el fred no us aturi!

Activitats sobre economia circular, comunicació, ambientalització d’esdeveniments, consum responsable, dones biòlogues, etc. Aquest hivern les entitats de la xarxa B+S us ofereixen un munt d’iniciatives, cursos i formacions.

Les passejades més sostenibles

Voleu donar a conèixer la vessant més sostenible de la vostra entitat? El projecte “Passejades per la sostenibilitat” busca organitzacions de la xarxa B+S que vulguin explicar les seves iniciatives o col·laborar en el disseny d’itineraris.

L’entrevista: Urbaser

“Ajudar les altres entitats a conscienciar-se per tal que treballin d’una manera més sostenible, eficaç, circular i socialment compromesa dóna sentit a la meva feina.” Meritxell Miquel, cap del servei de recollida comercial i mercats d’Urbaser

Nous membres de la xarxa

La xarxa Barcelona + Sostenible dóna la benvinguda a 6 organitzacions que se sumen a treballar per a la millora de la sostenibilitat de la ciutat.