Info B+S 262

Dijous, 13 febrer, 2020

Info B+S: arriba el 'Fem Xarxing, Fem comunitat', Setmana del Consum Responsable, dones emprenedores i molt més!

Les entitats de la xarxa, implicades amb el consum responsable

Un total de 125 activitats s'oferiran del 13 de març al 5 d’abril en el marc de la Setmana del Consum Responsable. Una seixantena d’organitzacions de B+S han decidit sumar-s’hi i preparar accions amb motiu d’aquesta efemèride.

Participeu en la definició del Programa d’Actuació Municipal

Enfortir la visió feminista i garantir-ne la vinculació amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible són els dos elements innovadors del Programa d’Actuació Municipal (PAM) 2020-2023. A més, s’acordarà a través dels grups municipals, les preferències ciutadanes i el teixit comunitari.

Últimes places per al programa de dones emprenedores

"Women mentoring programme" és el projecte de Barcelona Activa per donar suport a dones que volen fer créixer la seva empresa a través del mentoratge i també us ofereix l’oportunitat de fer de mentores per a altres dones. Teniu fins el dia 16 de febrer per apuntar-vos-hi!

Febrer: el mes de la Marató per l'Emergència Climàtica

Més de setanta edificis i equipaments municipals participen en la Marató per l’Emergència Climàtica, que té com a objectiu conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de reduir el consum d’energia, gas i aigua, així com millorar la gestió dels residus i fomentar el verd.

L’entrevista: xarxa KOIKI

“L’impacte de canviar el model de repartiment de paqueteria en una gran ciutat com Barcelona seria bàsic per a reduir les emissions de CO2 i millorar la qualitat de vida”, Ivan Torres, responsable de la xarxa KOIKI a Catalunya, Illes Balears i Aragó.

Noves accions dels membres de la xarxa

Dos integrants de la xarxa Barcelona + Sostenible fan públics els seus Plans per la sostenibilitat. Animeu-vos a compartir la vostra tasca!